Menu

Social
UN SMARTPHONE PENTRU CASTIGATORI

vlcsnap-2015-02-04-20h00m55s167   Radu Mazăre promite câte un iPhone 6 pentru elevii din Constanța care vor câștiga competițiile organizate de Primărie. Pentru aceasta elevii şi studenţii Constanţei vor avea la dispoziţie 1 milion de euro.
Edilul spune că vrea să-i convoace pe tineri la competiţii sportive sau evenimente culturale, care să le provoace imaginaţia şi să-i stimuleze.

Primarul i-a anunțat că municipalitatea are în plan să aloce 1 milion de euro pentru un proiect care să-i scoată din rutină și să-i scape de obiceiul de a sta aproape toată ziua pe telefon. Mazăre a declarat că acest lucru presupune organizarea unor competiții sportive, evenimente culturale și altfel de proiecte care să-i stimuleze. Elevii și studenții vor fi recompensați, inclusiv dacă vin cu o idee nouă pentru denumirea proiectului care în prezent este intitulat „Și eu pot”.

De la concursuri de graffiti şi poezie, până la turnee de fotbal şi întreceri între DJ, toate au fost discutate la intalnirea pe care primarul Constantei a avut-o cu elevii şi studenţii. Primarul spune că îi va premia pe câştigătorii concursurilor cu telefoane iPhone 6, dar şi alte premii substanţiale.

Primarul a menționat că premiul, care constă într-un telefon, este doar un exemplu și că recompensarea câștigătorilor se va stabili ulterior, odată ce banii pentru acest proiect vor fi alocați în ședința Consiliului Local.
Radu Mazăre spune că lista propunerilor pentru competițiile organizate rămâne deschisă și așteaptă sugestii de la elevi și studenți.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>