Menu

Social
MANELIȘTI BĂTUȚI

Programul susţinut de niste lăutari într-o discotecă din localitatea buzoiană Tăbărăşti, s-a încheiat cu scandal. Patronul localului i-ar fi luat la pumni pe doi dintre membrii formaţiei după care i-a dat afară, fără să le mai dea şi instrumentele. Pentru recuperarea acestora, a fost nevoie de intervenţia Poliţiei.

Un apel la 112 anunța duminică, la ora 4 dimineața, izbucnirea unui scandal monstru între membrii unei formații de lăutari și patronul discotecii din Tăbărăști, comuna buzoiană Gălbinași. Lăutarii tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele, atunci când patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele. Cântăreții de pe scenă au oprit programul și au încercat să aplaneze scandalul. Degeaba, pentru că patronul, foarte agresiv, i-ar fi dat afară pe toți după care s-a baricadat înăuntru. Pentru a-și recupera instrumentele și aparatura de sonorizare, membrii formației au fost nevoiți să sune la 112 ca să ceară ajutorul poliției. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal  patronului localului pentru lovire și alte violențe, dar și pentru furt .

Polițiștii buzoieni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs scandalul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>