Menu

Economic
ASIGURAȚI PÂNĂ ÎN APRILIE

Românii care nu au depus încă declarația 600 vor beneficia de asigurare de sănătate tot semestrul I. Vicepremierul Viorel Ștefan a declarat astăzi, într-o conferinţă organizată de Bursa de Valori Bucureşti, că se pregătește, în acest sens o ordonanță de urgență.

Prezent astazi la aniversarea unui deceniu de la listarea Transgaz pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucuresti, vicepremierul Viorel Stefan, a declarat ca Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze faptul că beneficiază de asigurare de sănătate şi contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de depunere.

Intrebat despre  angajaţii din IT, care  ar putea fi afectaţi de mutarea CAS, Viorel Ştefan a menţionat că pentru compensarea veniturilor acestora se lucreaza la o ordonanţă prin care pierderile vor fi acoperite prin ajutor de stat. Pe 31 ianuarie, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă, care prevede că Formularul 600 va putea fi depus până la 15 aprilie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>