Menu

Sport
RENUNȚĂ LA HORJ

Gică Hagi renunţă după doar o jumătate de sezon la Răzvan Horj, cel pe care l-a numit „noul Didi Prodan” în momentul transferului la Viitorul, ca parte a trecerii lui Kevin Boli la CFR Cluj. Fundaşul de 22 de ani va evolua în această primăvară la FC Voluntari. 

Ilfovenii din Voluntari au nevoie de întăriri în apărare, lucru confirmat de dezastrul din prima etapă a lui 2018, când echipa lui Claudiu Niculescu a pierdut pe teren propriu cu CSM Poli Iaşi, scor 0-4. Horj a jucat de 11 ori pentru Viitorul în Liga 1, doar în şapte ocazii fiind titular, iar prestaţiile sale nu au reuşit să-l convingă pe Hagi.

Asta, deşi managerul tehnic al campioanei era convins că a dat lovitura în vară. Constănţenii l-au luat pe Horj şi au primit încă 500.000 de euro pentru cedarea lui Boli la CFR Cluj, iar cea mai bună prestaţie a lui în tricoul Viitorului a fost în victoria cu 1-0 cu FCSB, echipă care l-a dorit de asemenea înaintea acestui sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>