Menu

Social
POLIȚIST CERCETAT

Scandal în Poliția Buzău. Ajutorul șefului de post din comuna Cernătești este acuzat de un adolescent din localitate că l-ar fi agresat fizic și verbal în timpul unei audieri desfășurate în incinta postului de poliție din localitate. Inspectoratul Județean de Poliție Buzău confirmă că există o anchetă deschisă de Parchet sub aspectul celor reclamate de minor. Tânărul a reușit să înregistreze discuția cu persoana despre care spune că este ajutorul șefului de post din comună.

Mihai a fost luat la postul de Poliție din Cernătești după ce ar fi provocat un incident în centrul satului. Puștiul l-a scuipat și înjurat pe un bărbat cu probleme psihice, scenă surprinsă de o cameră de supraveghere a primăriei. Mihai a fost înjurat de mamă în postul de poliție și lovit cu palma și cu pumnul de către ajutorul șefului de post, dovadă fiind o înregistrare audio. După incident, băiatul a chemat salvarea, care l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Medicii de aici au constatat însă că nu are urme de agresiune și i-au dat drumul acasă. Un alt echipaj de poliție sosit la spital i-a mai aplicat tânărului o amendă pentru apelarea fără motiv a numărului unic de urgență 112.

Mihai locuiește în Cernătești alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a decedat. Despre el, lumea spune că nu este deloc ușă de biserică. Inspectoratul Județean de Poliție  Buzău confirmă că la Parchet a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru clarificarea celor relatate de minor. La rândul său, tânărul susține că va merge să își caute dreptatea în instanță.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>