Menu

Social
O MAMĂ INCONSTIENTĂ

Gest incalificabil al unei mame din Suceava. Copilul său de 2 ani a căzut de pe sobă într-o oală cu apă clocotită, iar femeia a decis să nu îl ducă la spital. O rudă aflată în vizită a fost cea care a sunat la 112. Medicii l-au găsit pe micuț în stare gravă, cu arsuri de gradul 3 pe o treime din corp.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Voitinel din Suceava. Mama si-a tinut fetita de doi ani acasa dupa ce a cazut într-un vas cu apa fierbinte chiar daca stia ca starea ei este grava. Medicii s-au îngrozit atunci când si-au dat seama ca micuta a fost tinuta cu buna stiinta acasa, în suferinta.

Politistii s-au sesizat în acest caz  si au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Fetita a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, iar starea sa este în continuare grava. Daca supravietuieste, parintii, acuzati de neglijenta,  risca acum sa-si piarda copilul.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>