Menu

Sport
NOI MECIURI DE VERIFICARE

Noi meciuri de verificare pentru CSM Rm. Sărat, până la debutul returului ligii a 3-a. Săptămâna viitoare formația râmniceană va întâlni două echipe din seria I, a celui de-al treilea eșalon fotbalistic. Este vorba despre Oțelul Galați, una dintre formațiile care aspiră la promovare și CSM Focșani.

Reunirea jucatorilor de la CSM Rm. Sarat a avut loc la jumatatea lunii ianuarie, sub coordonarea antrenorilor, Marius Tîrîlă, Sorin Bodoc și Ionuț Popa. Galben-albastrii au sustinut si cateva partide de verificare, in ultimul meci, sustinut sambata, in compania formatiei Dacia Unirea Braila, ramnicenii fiind invinsi cu scorul de 3-0. Diferenta a facut-o pregatirea avansata a brailenilor, ei fiind la finalul perioadei de pregatire. Satamana viitoare, CSM Rm. Sarat are programate alte doua partide de verificare, cu doua formatii din seria I, a Ligii a III-a.

Este vorba de Otelul Galati, echipa care aspira la promovare si CSM Focsani. Meciul cu galatenii este programat joi pe teren propriu, iar cel cu focsanenii sambata, 17 februarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>