Menu

Sport
OBLIGAȚI SĂ CÂȘTIGE

Jucătorii lui Dinamo nu concep să rateze victoria și la Chiajna, după remiza din Ștefan cel Mare cu Craiova, scor 2-2. Mai mult, Ionuț Nedelcearu susține că Dinamo nu ar merita să ajungă în play-off, dacă nu o bate pe codașa Concordia.

Nedelcearu crede că meciul de luni va fi chiar mai dificil decât cel cu oltenii, poate și pentru că Dinamo este condamnată să ia cele trei puncte. În meciul tur, Concordia a bătut-o pe Dinamo, la București, scor 3-2. Ilfovenii au trei victorii la rând cu Dinamo, iar roș-albii nu au mai învins-o pe Concordia de doi ani, atunci când a fost 4-0 pentru bucureștenii la care jucau Gnohere, Anton, Essombe sau Rotariu. Echipa lui Vasile Miriuță e, până acum, cea mai mare dezamăgire a sezonului 2017-2018.

O confirmă nu doar faptul că a ajuns să tremure pentru accederea în play-off, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată de când campionatul se joacă în acest sistem. ”Câinii” sunt pe poziția a 4-a în ierarhia valorii de piață a lotului, dar pe 7 în clasamentul Ligii 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>