Menu

Cinema
INVITAȚIE LA AVANPREMIERĂ

,,Fifty shades freed,, -,,Cincizeci de umbre descătușate,,– ajunge astăzi și la Cinema 3D Rm. Sărat! Cinefilii pot urmări, în avanpremieră, producția care te cucerește, te captivează și te domină. Pelicula va rula în această seară de la ora 20.45.

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în ,,Cincizeci de umbre descătușate,,, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”. Noul capitol, care se lanseaza zilele acestea in cinematografe, continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari. ,,Cincizeci de umbre descătușate,, este regizat de James Foley și produs de Michael De Luca, Dana Brunetti și Marcus Viscidi, alături de E.L. James, creatoarea acestei serii. Scenariul îi aparține lui Niall Leonard, bazat pe romanul lui James. Cinefilii pot urmari, in avanpremiera, ,,Fifty shades freed,, si la Cinema 3D Rm. Sarat, in aceasta seara de la ora 20.45.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>