Menu

Politic
PROMISIUNI DEȘARTE

PSD a mințit frumos cu legea salarizării unitare, dar in aceasta luna adevarul a iesit la iveala. Este parerea liberalilor dupa ce mii de angajati au constatat că salariile lor nu cresc, ba chiar ajung să scadă. Aceasta in conditiile in care, la jumătatea anului trecut, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu garanta că “niciun salariu din România NU va scădea”.

Noua lege a salarizarii si masura trecerii contributiilor din sarcina angajatorului la angajat au creat haos atat in sectorul bugetar, cat si in sectorul privat. Este opinia liberalilor care considera ca promisiunile facute în vara de social-democrați cu privire la Legea salarizării unitare s-au dovedit acum doar minciuni. Fluturaşii de salariu pe care angajaţii îi primesc în această lună arată, negru pe alb, că salariile bugetarilor nu cresc, ba chiar ajung să scadă. Acesta dupa ce ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, garanta la jumătatea anului trecut că “niciun salariu din România NU va scădea”. Liberalii nu vad cu ochi buni efectele “revoluţiei fiscale” nici in mediul privat. La inceputul anului, unii angajatori au fost obligaţi la tăieri de salarii ca urmare noilor măsuri fiscale.

Luna trecută, PNL a publicat cartea neagră a guvernării PSD-ALDE, un volum consistent în care au adunat toate promisiunile electorale încălcate și măsurile guvernamentale care, spun liberalii, au bulversat economia și societatea românească. PNL explică în acest volum faptul că din cele 724 de măsuri pe care le conține programul de guvernare nu au fost realizate decât 33.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>