Menu

Social
„LA TV SAT, TE ABONEZI ȘI CÂȘTIGI!,,

Campania „La TV Sat, te abonezi și câștigi!,, și-a desemnat astăzi câștigătorii! În urma extragerii desfășurate în direct la Radio Boom și TVSudEst, peste 80 de norocoși, abonați în ultimele luni la unul dintre serviciile operatorului TV Sat, au câștigat zeci de premii puse în joc. Premiile constau în produse promoționale oferite de partenerul campaniei publicitare: Disney Channel, fără valoare comercială. 

Campania „La TVSat, te abonezi și câștigi” le-a răsplătit fidelitatea și tuturor celor care s-au abonat, în ultimele luni, la serviciile operatorului de cablu și internet TVSat, dar și vechilor clienți, care au încheiat un contract pentru un nou serviciu, pentru o perioadă de 24 de luni. Zecii de premii surpriză, au fost puse in joc, iar castigatorii au fost desemnati in urma extragerii desfasurate in aceasta dimineata, în direct la Radio Boom și TVSudEst.

Premiile constau in produse promoționale oferite de partenerul campaniei publicitare: Disney Channel, fără valoare comercială. Acestea se pot ridica, zilnic, de luni pana vineri, de la sediile TVSat din Buzau si Rm. Sarat, prin prezentarea actului de identitate.

Lista completă a câștigătorilor Campaniei „La TV Sat, te abonezi și câștigi” va fi publicată  in săptămânalul „Scurt pe 2,, care apare vineri, 16 februarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>