Menu

Sport
DIN NOU EGAL

FCSB a ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii au repetat rezultatul din tur cu CFR Cluj, scor 1-1, iar situaţia în fruntea clasamentului rămâne neschimbată. Ardelenii sunt lideri, cu un avans de două puncte.

Echipa lui Dan Petrescu a trăit periculos în startul de meci, iar Andrei Mureşan a fost aproape de autogol în minutul 10. Oaspeţii au dat, însă, lovitura în minutul 33. Portarul de 18 ani al roş-albaştrilor, Andrei Vlad, a gafat la o centrare din lovitură liberă, iar brazilianul Vincius a profitat şi a deschis scorul din apropiere. Chiar înainte de pauză, Florinel Coman putea înscrie un gol superb, după ce s-a descurcat excelent între mai mulţi fundaşi adverşi, însă a tras în plasa laterală. Clujenii se puteau desprinde în startul reprizei a doua, dar Djokovic şi Ţucudean nu au profitat de o eroare a lui Planic. În loc de 0-2 s-a făcut 1-1.

Cu un sfert de oră înainte de final, Mureşan l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar Constantin Budescu a transformat impecabil lovitura de la 11 metri. S-a terminat 1-1, acelaşi rezultat înregistrat şi la Cluj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>