Menu

Sport
SUCCES SURPRINZĂTOR

Metalul Buzău a impresionat în meciul amical disputat sâmbătă, pe stadionul din Crâng. Formația buzoiană de liga a treia a câstigat cu scorul de 2-0 în fața divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila. Ambele goluri au fost marcate de Alin Iacob.

Metalul Buzău a început în forţă seria meciurilor de verificare stabilite la revenirea din cantonamentul de la Sărata Monteoru. Campioana judetului Buzău a învins, cu scorul de 2-0, pe terenul sintetic, formaţia de Liga a 2-a Dacia Unirea Brăila, într-un joc pe care l-a dominat în majoritatea timpului. Ambele goluri ale echipei buzoiene au fost marcate de atacantul Alin Iacob. Antrenorul Vali Stan a rulat pe parcursul jocului întregul lot pe care îl are la dispoziţie.

În următoarele partide amicale, Metalul va mai juca cu CSM Focşani – miercuri, 14 februarie, cu Sporting Lieşti, sâmbătă, 17 februarie şi Suporter Club Oţelul Galaţi – miercuri, 21 februarie. Returul ligii a treia la fotbal se va relua pe 3 martie, atunci când Metalul va întâlni gruparea Înainte Modelu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>