Menu

Social
SCANDAL IN PRIMARIE

vlcsnap-2015-02-05-13h31m26s202        Scandal greu de inteles intr-o primarie din judetul Buzau. O femeie, din localitatea Boldu, sustine ca a fost lovita de secretarul primariei, chiar intr-unul din birourile institutiei. Totul dupa ce aceasta i-ar fi reprosat ca nu isi face datoria si nu ii elibereaza o adeverinta de care avea nevoie.

Incidentul a avut loc chiar in urma cu o saptamana. Femeia, in varsta de 40 de ani, a mers la primaria din localitatea buzoiana Boldu, pentru a solicita o adeverinta. Acesta i-a cerut secretarului institutiei, Ionel Daniel Purice, documentul din care trebuia sa reiasa ca pamantul pe care il detine pe raza localitatii nu este dat in arenda. Barbatul a refuzat sa-i elibereze adeverinta si i-a cerut sa vina in alta zi pentru ca este ocupat. Femeia a vazut insa ca de la contabilitate o alta persoana a iesit cu o adeverinta similara, semnata de secretar, iar atunci a inceput sa ceara explicatii. Discutia din biroul de contabilitate a degenerat si s-a transformat intr-un adevarat scandal. In cele din urma, secretarul chiar a lovit-o pe femeie. Angajatii biroului de contabilitate din Primarie confirma incidentul. Imediat după incident, femeia a depus la politie plângere penală împotriva secretarului Ionel Daniel Purice, pentru abuz în serviciu și lovire. Si barbatul a depus o plângere împotriva cetățenei în cauză, pentru ultraj.

Femeia s-a adresat si Prefecturii Buzau unde a depus doua petitii impotriva secretarului din Boldu. Comisia de Disciplina urmeaza sa analizeze situatia si sa ia o decizie cu privire la comportamentul acestuia. Satenilor din comuna nu le vine sa creada cele intamplate. Ei spun ca nu este normal sa se intample asa ceva la Primarie. Ionel Daniel Purice este in prezent in concediu medical, iar femeia implicata in scandal nu a putut fi gasita astazi in Boldu. Potrivit localnicilor, cei doi au conflicte mai vechi. Organele legii urmeaza sa stabileasca masurile ce se vor lua in acest caz.

Comentarii ( 2 )

  • Stimata audienta, poate nu stiati,secretaru Purice Daniel Ionel este finul celor mai mari mafioti din satul boldu acestia fiind Garban Ene si Garban Marian iar primarul este cumatrul si argatul celor doi. Acesti patru mafioti au furat pamant si bani si prin comportament si atitudine necuviincioasa au indobitocit tot satul.

    • hello, nu stiu exact cum am ajuns la blogul asta dar mi-a plauct ideea si m-a facut sa-mi reamintesc de turul meu de o zi in Piatra Craiului. 30 septembrie, tren Brasov-Zarnesti (linie privata, nu stiam), pe la ora 8 (tarziiiu), am luat-o la pas de-a lungul vaii spre refugiul Diana. Schitul Coltii Chiliei inte2i (nici de el nu stiam), prin Bre2na Caprelor urcus spre Padina Popii, apoi Vf. Ascutit doar pentru priveliste si ve2nt, intors la PP si cobore2t spre Curmatura unde in sfarsit am dat de cativa drumeti care mancau ceva banal si bun, foarte bun si pentru mine :). Nu era apa la izvor din cauza secetei (nemaivazut!) am baut pe saturate doar la Fante2na lui Botorog in vale si inca un pic la cabana Gura Re2ului. Ajuns inapoi in Zarnesti am asteptat o bucata autobuzul, am renuntat, am cumparat mere si am conversat cu vanzatoarea si zdup in tren, se intuneca dar am ajuns la ora 21 inapoi la Bv. Lung drum, dar ce placere; si noroc de timp senin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>