Menu

Administrativ
BUGET AMBIȚIOS

Municipiul Rm. Sărat mizează în acest an pe un buget ambițios, cu mari așteptări. Bugetul pe 2018 a fost votat astăzi cu 12 voturi pentru, ale consilierilor social-democrați și 3 abțineri ale aleșilor din opoziție.

In cadrul unei sedinte extraordinare, Consiliul Local Rm Sarat a dezbatut astazi bugetul municipiului pe anul 2018. Proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului a trecut cu 12 voturi pentru, ale consilierilor social-democrati si 3 abtineri ale alesilor din opozitie. Buna functionare a Primariei si a institutiilor subordonate, asigurarea fondurilor necesare pentru desfasurarea proiectelor europene si finalizarea retelei de electrificare din Bariera Focsani sunt principalele obiective trasate de autoritatile din Rm. Sarat pentru anul 2018.

Desi bugetul de anul acesta pare mai mic fata de cel din 2017, autoritatile au mari asteptari pentru 2018. In perioada urmatoare, alesii locali din Rm. Sarat se vor intalni intr-o noua sedinta de consiliu, in cadrul careia vor discuta si vota proiectele de buget si organigramele si statul de functii pentru institutiile subordonate Primariei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>