Menu

Sport
MINUNEA BLONDĂ A ATLETISMULUI

După trei titluri naţionale cucerite săptămâna trecută, Marina Baboi revine în prim plan cu o performanţă de excepţie. Buzoianca s-a impus clar, la Campionatele Balcanice de la Sofia, în proba de 60 de metri plat. De altfel, Marina Baboi a stabilit în weekend şi recordul Campionatelor Balcanice, pe această distanţă.

Perioadă de vis pentru atleta buzoiană Marina Andreea Baboi. Românca a stabilit sâmbătă, la Sofia, un nou record balcanic pe distanţa de 60 de metri, în cadrul Campionatelor Balcanice Under 20. Cu o performanță de 7 secunde și 45 de sutimi, Baboi corectează, astfel, un record balcanic pe care îl stabilise tot ea, anul trecut, la Istanbul.

În 2018, Baboi este neînvinsă pe distanţa de 60 de metri, fiind la a şaptea clasare pe locul întâi, în acest an. Primele două luni i-au adus tinerei sprintere din Buzău 3 titluri de campioană naţională, şi unul balcanic. Weekend-ul viitor, Marina Baboi se va deplasa la Istanbul, pentru a participa la Campionatele balcanice de seniori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>