Menu

Administrativ
REȚEA ELECTRICĂ EXTINSĂ

Vești bune pentru locuitorii celui mai nou cartier din Rm. Sărat! În această primăvară vor începe lucrările de extindere a rețelei electrice, din cartierul Bariera Focșani, care este realizată, în prezent, doar în proporție de 30 la sută. Mai mult, reprezentanții Primăriei poartă discuții pentru aducțiunea de gaze naturale în zonă.

In ultimii ani, autoritatile din Rm. Sarat au facut numeroase demersuri pentru finalizarea unei investitii extrem de necesare sistate, inca din 2011. Este vorba despre reteaua electrica din cartierul Bariera Focsani, realizata doar in proportie de 30 la suta. In 2017, in urma unei licitatii a fost desemnata firma care urma sa execute lucrarile, insa licitatia a fost contestata. Acum, aceste probleme s-au rezolvat, iar firma care va executa lucrarile de extindere retelei electrice de distributie si de deviere a fost desemnata. Investitia urmeaza sa inceapa imediat ce vremea va permite.

Aceasta nu este singura veste buna pentru cetatenii din cel mai nou cartier din Rm Sarat. Autoritatile fac demersuri si pentru infiintarea unei retele de gaze naturale in zona. Lucrarile necesare extinderii retelei electrice de distributie si de deviere pentru cartierele Bariera Focsani si Extindere Bariera Focsani, din Rm. Sarat, se desfasoara in comun cu Electrica, societatea fiind cea care a facut procedura de achizitie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>