Menu

Social
GOL PUȘCĂ PE CATEDRALĂ

Gest șocant făcut de un tânăr de 17 ani, în văzul lumii, în plină zi, la Suceava. Oamenii au observat la o oră de vârf un tânăr gol și plin de sânge, cățărat pe catedrala ortodoxă din oraș și amenințând că se sinucide. Poliția, pompierii, dar și un echipaj de ambulanță au mers la fața locului. Martorii spun că, cel mai probabil, suferea din dragoste, pentru că țipa să îi fie adusă mireasa. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!!!!!

Tānarul, elev la Colegiul de Arta din Suceava a ajuns pe acoperisul catedralei dupa ce a spart mai multe geamuri, asa ca avea taieturi pe tot corpul. El tipa ca vrea sa īi fie adusa mireasa si de aceea martorii cred ca ar fi vorba despre o deceptie īn dragoste. Trecatorii au sunat imediat la 112. Pompierii au urcat cu autoscara si l-au coborāt pe tānarul care era īn hipotermie. L-au īnvelit si l-au dus de urgenta la Spitalul Judetean Suceava. Aici, medicii i-au dezinfectat si cusut ranile,  dupa care l-au internat la Pshiatrie.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabili din ce cauze a urcat minorul pe catedrala si în ce circumstanțe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>