Menu

Social
BATUT SI ABANDONAT

vlcsnap-2015-02-05-13h58m42s172         A fost batut cu bestialitate in miez de noapte si abandonat de agresori chiar pe mijlocul soselei. Este vorba de un barbat din comuna constateana Nicolae Bălcescu, pe care mai multi indivizi l-au lasat aproape mort in drum. Unul dintre batausi, ametit bine de aburii alcoolului s-a intors la locul faptei ca sa se asigure ca cel pe care tocmai il snopise in bataie nu le poate povesti autoritatilor ce i s-a intamplat. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Cativa indivizi, suprinsi de camerele de filmat, fug mancand pamantul, fara sa priveasca in urma. Se pare ca sunt chiar cei care l-au snopit in bataie pe bietul om. L-au lasat pe marginea drumului, pe jumatate mort, fara ca nici macar sa sune la ambulanta. Ca si cum nu era de ajuns ca omul abia mai respira, un tanar se apropie de victima si il loveste pe barbatul care zace pe marginea drumului. Poate va intrebati cine este acest individ si de ce tot da tarcoale langa trupul care zace pe asfalt. Ei bine, ar fi chiar unul dintre barbatii care l-au lovit cu un par pe barbatul rapus la pamant. Desi spune ca l-a salvat de pe mijlocul drumului, faptele i-au dat de gol intentiile.

In realitate nu el l-a gasit, ci el l-a lovit. A spus-o chiar victima inainte sa fie luata de medicii de la ambulanta. Barbatul a fost dus in cele din urma la spitalul judetean Constanta va avea nevoie de ingrijiri medicale serioase. Cativa metri mai departe de locul unde a fost batut, politistii au gasit si bâta pe care agresorii au folosit-o, chiar daca ei au incercat sa scape de ea si au impins-o intr-un canal de scurgere al apei pluviale. Astazi toti faptasii urmeaza sa fie identificati si audiati. Se vor alege cu dosar pentru vatamare corporala grava si risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>