Menu

Social
REZOLVARE…ÎN AȘTEPTARE

Pagubele pe care le-a făcut furtuna de luna trecută, de la malul mării, încă își așteaptă rezolvarea. Ninsoarea şi vijelia de la jumătatea lunii ianuarie l-au lăsat pe un locuitor din Eforie Nord fără acoperiş. La scurt timp, vântul i-a dărâmat și tavanul apartamentului ANL. În casa plină de moloz nu s-a mai putut sta, așa că omul s-a mutat și speră ca autoritățile să-i repare locuința.

Blocurile ANL din Eforie Nord au fost construite în urmă cu zece ani. Locuitorii au investit bani în renovări, însă, în zadar. În luna ianuarie, când a nins şi vântul a bătut cu mare putere, acoperişul unui bloc a zburat, iar apartamentele de la ultimul etaj au fost grav afectate. Doar o minune a făcut ca proprietarul să nu fie rănit. În câteva zile, au căzut tavanele din sufragerie, baie şi bucătărie. Iar lucrurile nu s-au oprit aici, pentru ca degradarea continua.

Blocurile ANL din Eforie Nord sunt în administrarea Primăriei. Probleme sunt şi în locuinţele sociale din Eforie Sud, care se află tot în administrarea autorităţilor locale. Acoperişul a fost smuls, oamenilor le plouă în camere şi aşteaptă neputincioşi ajutor din partea Primăriei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>