Menu

Social
CIOCOLATĂ CU VIERMI

Un fost director OPC de la Constanța a cumpărat o ciocolată în care colcăiau viermii, de la un hipermarket celebru din orașul de la malul mării. A vrut să îi facă o surpriză propriei fete, luându-i o ciocolată bio, însă apetitul copilei a fost stricat odată cu deschiderea produsului. Bărbatul a crezut că a avut ghinion și-a nimerit una stricată așa că s-a dus înapoi în magazin și-a mai cumpărat o ciocolată identică. Surpriză : și aceasta era la fel de stricată și plină de viermi.

Prima ciocolata cu viermi a fost cumparata pe 10 februarie seara, motiv pentru care barbatul a asteptat pana a doua zi ca sa mearga din nou la magazin. A vrut musai sa mai incerce odata,  convins ca doar a avut un ghinion, si nimic mai mult. Pe 11 februarie a mai platit pentru o ciocolata identica. Constanteanul s-a simtit pacalit de doua ori drept pentru care  s-a dus la OPC si a facut o reclamatie. Iar Protecția Consumatorului a fost în control imediat la magazinul reclamat.

Inspectorii au constatat că lotul cu pricina a fost retras de la comercializare în cursul zilei de 11 februarie. Inspectorii OPC nu au aplicat nicio sancțiune în urma verificărilor datorită faptului că magazinul a luat măsuri imediat dupa reclamația consumatorului. Chiar si asa, au anuntat structurile centrale pentru ca hipermarketul unde s-a descoperit ciocolata cu viermi are magazine in toata tara.

In schimb clientul pagubit nu a fost atat de indulgent. Barbatul spune ca nu se astepta ca sa pateasca asa ceva mai ales in cazul unui produs scump; ciocolata pe care o luase era de la raionul produselor „bio” care sunt sensibil mai scumpe decat produsele obisnuite din magazine.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>