Menu

Politic
SĂLI DE SPORT, DOAR PE HÂRTIE

Au câștigat voturi anunțând că vor construi săli de sport moderne, bazine de înot sau patinoare, însă până acum, nu au realizat nimic din ce au promis. Este acuzația adusă celor de la guvernare de către președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, deputat PNL în Parlamentul României. Romanescu spune că infrastructura sportivă în România este la pământ și că este nevoie urgent de investiții.

În calitate de membru al Comisiei pentru Învăţământ, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor, dar si de presedinte al Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristi Romanescu a făcut o analiză a investitiilor facute in sport de catre guvernanti. Între promisiunile neornorate se află și cele legate de construirea unor săli de sport, patinoare sau bazine de înot moderne.

De altfel, Cristinel Romanescu considera că nu s-a investit mai deloc în infrastructura sportivă în 2017. În România, o singură sală polivalentă respecta, în prezent, toate normele internaționale privind organizarea de competiții de seniori. Este vorba despre sala sporturilor din municipiul Cluj Napoca, obiectiv construit în perioada 2012 – 2014. La vară, arena clujeană, cu o capacitate de peste 7.200 de locuri, va fi gazda Campionatului european de juniori și cadeți la tenis de masă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>