Menu

Sport
EXAMEN DIFICIL ÎN CUPA ROMÂNIEI

Adversar de calibru pentru SCM „Gloria” Buzău în optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Echipa buzoiană va evolua împotriva formației de primă ligă Danubius Galați. Meciul va avea loc sâmbătă după-amiază, în Sala Sporturilor din Buzău.

Buzoienii iubitori de handbal sunt așteptați, in acest weekend, în număr cât mai mare la Sala sporturilor. Sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17.00, echipa feminină de handbal de la SCM „Gloria” Buzău va disputa cel mai greu, dar şi cel mai frumos meci al sezonului. Într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin, elevele lui Romeo Ilie vor da piept cu handbalistele de la Danubius Galaţi, în prezent pe locul 11 în „Liga Florilor”. Ca și promovate direct în prima ligă, după un sezon perfect, jucătoarele echipei din Buzău au ocazia unui prim contact oficial cu aerul Ligii Naţionale.

Deși nu este o formație de top la nivelul primei ligi, Danubius Galați are un lot destul de valoros, care cu siguranță va pune la grea încercare trupa buzoiană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>