Menu

Sport
MECI ANULAT

Amicalul dintre CSM Rm. Sărat și Oțelul Galați, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost anulat, din cauza zăpezii căzute în ultimele ore. Cele două formații se vor întâlni însă mâine, dar pe terenul sintetic din baza sportivă ,,Siderurgistul,, din Galați.

Aflata in plina perioada de pregatire pentru returul campionatului, formatia CSM Rm. Sarat avea programate in aceasta saptamana doua partide de verificare, cu doua formatii din seria I, a Ligii a III-a. Este vorba de Otelul Galati, echipa care aspira la promovare si CSM Focsani. Meciul cu galatenii ar fi trebuit sa aiba loc astazi, de la ora 12,00 pe terenul din Rm Sarat, insa partida a fost anulata din cauza zăpezii căzute în ultimele ore, care a făcut ca terenul să devină  impracticabil.

Totuși, cele două formații se vor întâlni maine, insa pe terenul sintetic al gălățenilor, din baza sportiva ,,Siderurgistul,,.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>