Menu

Social
IUBIREA, PROFITABILĂ

Ziua Sfântului Valentin a fost așteptată nu numai de îndrăgostiți, ci și de comercianți! Magazinele de jucării, florăriile, dar și cofetariile i-au întâmpinat ieri pe amorezi cu oferte ispititoare. Și cum toți cei care se iubesc și-au făcut cadouri, vânzările au mers extrem de bine.

Darurile au fost la mare cautare ieri, intr-o zi pe care de la un an la altul o sarbatoresc tot mai multi romani, chiar daca este o sarbatoare importata. De Sfantul Valentin, indragostitii au cumparat cadouri si zeci de buchete de flori pe care le-au daruit persoanelor iubite. Pe masura interesului si a sentimentelor au fost insa si vanzarile. La Rm. Sarat, florile au fost ieri la mare cautare. Toate buchetele au fost masurate din ochi de indragostiti, insa trandafirii si freziile au fost cele mai vandute.

Dulciurile in forma de inimioara nu puteau lipsi din arsenalul declaratiilor de dragoste, intr-o zi atat de dulce. Asa ca toate cofetariile au lucrat la foc continuu zilele acestea pentru a le oferi cuplurilor noi produse gustoase. Indragostitii care nu s-au limitat doar la cadouri, au petrecut seara trecuta la restaurante, la o cina romantica in doi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>