Menu

Politic
MAI PUȚINE JUDEȚE, COMUNE ŞI MINISTERE?

Reorganizarea județelor, desființarea comunelor cu mai puțin  1.500 de locuitori și cel mult 15 ministere. Sunt câteva dintre  propunerile deputatului PNL de Galaţi, Victor Paul Dobre, vicepreşedinte regional al partidului, prin care dorește reorganizarea administrativă a ţării. O astfel de măsură nu s-a mai luat în România de aproape 50 de ani.

Deputatul Victor Paul Dobre, vicepreşedinte regional al PNL, are un proiect îndrăzneţ de modificare a administrativă, atât la nivel central, cât şi local. Ultima reorganizare administrativă în România a avut loc 1968. Deputatul liberal consideră că trebuie desfiinţate unităţile administrativ-teritoriale care au sub 1.500 de locuitori, ceea ce ar însemna o reducere cu aproximativ 15 la sută a acestora.

Dobre precizează că aceste propuneri sunt personale, nu reprezintă o poziţie oficială a partidului, dar au susţinerea mai multor liberali.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>