Menu

Administrativ
DISPAR MICROBUZELE MAXI-TAXI

Din august, buzoienii nu vor mai circula cu microbuzele în oraș. Decizia aparține primarului Constantin Toma, care își dorește o singură companie de transport în comun în Buzău: societatea municipalității, Trans Bus. Totodată, de la 1 martie, în urma unei hotărâri adoptată astăzi de Consiliul Local, elevii, studenții, șomerii și pensionarii pot circula gratuit cu autobuzele Trans Bus doar pe o singură linie, și nu pe toate, ca până acum.

Microbuzele de transport in comun vor fi istorie în municipiul Buzău, începând din luna a august. Edilul Constantin Toma a anunțat atazi că, din vară, municipalitatea nu va mai prelungi licențele de transport firmelor care efectuează transport de persoane în regim maxi-taxi. Totodată, Consiliul Local Buzau a aprobat astăzi un proiect de hotărare prin care, de la 1 martie, pensionarii, șomerii, elevii și studenții vor beneficia de gratuitate pe autobuzele Trans Bus pe o singură linie. Pentru a circula pe celelate rute, persoanele care fac pate din categoriile amintite sunt obligate să achite un abonament lunar de 30 de lei.

Tot de la 1 martie se va scumpi şi biletul de călătorie, de la 1 leu și 50 de bani, la 2 lei. În ceea ce îi priveşte pe locuitorii din comunele Săpoca, Mărăcineni şi Vadu Paşii care vor folosi autobuzele Trans Bus, pentru a ajunge la destinaţiile dorite, aceştia vor plăti 3 lei pentru un bilet.  Recent, în parcul auto al societăţii Trans Bus au sosit 9 autobuze care vor fi văzute, cât de curând, pe rutele Mărăcineni, Săpoca şi Vadu Paşii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>