Menu

Administrativ
PROPUNERE HILARĂ A OPOZIȚIEI

Propunere cel puțin hilară a consilierilor PNL din cadrul Consiliului Județean Brăila. Aceștia vor ca membrii Consiliului aloce câte 4 lei pentru ca fiecare brăilean și facă analizele. Propunerea a fost respinsă, iar președintele consiliului spune efectiv i -ar jigni pe brăileni dacă ar da curs unei astfel de cereri. 

O propunere a consilierilor liberali a incins spiritele in plenul sedintei CJ Braila. Acestia au propus ca institutia sa aloce suma de 800.000 de lei pentru ca toti brailenii sa isi faca analizele si astfel sa se stabileasca starea de sanatate a populatiei. Propunerea a fost respinsa,  iar presedintele CJ Braila a spus ca ar fi chiar penibil daca ar veni cu asa ceva in fata cetatenilor. Acesta a mai adaugat ca propunerea e cu atat mai penibila cu cat cea mai ieftina analiza costa 9 lei, cu 5 lei peste plafonul propus de liberali.

Presedintele Consiliului Judetean Braila a tinut sa sublinieze ca oricum, conform Legii 95/2006 republicata, fiecare cetatean beneficiaza anual de un pachet minim de servicii medicale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>