Menu

Social
GASIT MORT DUPA BATAIE

vlcsnap-2015-02-05-18h26m03s72      Crima la betie, in comuna braileana Salcia Tudor. Un barbat de 33 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost batut crunt, la un bar din sat. Desi se simtea rau, el s-a dus acasa si s-a culcat, fara sa cheme Salvarea, iar a doua zi a fost gasit decedat.

Tragedia s-a petrecut intr-un bar din Salcia Tudor, unde sateanul de 33 de ani si un amic al acestuia s-au dus sa bea o bere. Acolo, cei doi s-au intalnit cu un vecin de 20 de ani, cu care victima se stia inca din copilarie. Tanarul, care se afla in stare avansata de ebrietate, a vrut sa-i dea afara din bar pe cei doi consateni si pentru ca acestia nu se dadeau dusi, a sarit la bataie. Barbatul de 33 de ani a fost batut cu pumnii si cu picioarele si aruncat peste mese si apoi, peste soba din incapere. El a fost scos din mainile agresorului de ceilalti clienti si desi avea dureri mari, a plecat acasa si s-a culcat. Sateanul a fost gasit fara suflare, a doua zi dimineata, de catre fratele lui, care a si chemat politia. Martorii spun ca barbatul decedat era pasnic si ca nu el a fost cel care a deschis conflictul. De altfel, tot satul il cunoaste pe agresor ca fiind extrem de violent, la betie.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>