Menu

Sport
GAZON NOU ȘI TABELĂ MODERNĂ

gloria_buzau_07a77ee2

Stadionul Gloria din Buzău va intra în reabilitare începând de luna viitoare. Pe arena din parcul Crâng va fi montată o nouă suprafață de joc, cu sistem de drenaj. Tot în această primavară, va fi înlocuită și tabela de marcaj a stadionului cu una adusă de pe unul dintre stadioanele Capitalei care vor reabilitate pentru Euro 2020.

Deși are tribune cochete, nocturnă și condiții de primă ligă, stadionul Gloria din Buzău are o suprafață de joc comparabilă cu stadioane de liga a patra. Acesta este și motivul pentru care conducerea clubului Juventus București a refuzat să mai joace la Buzău partidele contand pentru returul și play-out-ul ligii naționale. În acest context, conducerea Primăriei Buzău a luat decizia ca în această primăvară să înlocuiască suprafața de joc. Astfel, imediat după meciul internațional de rugby România – Belgia, care va avea loc pe 10 martie, se va trece la montarea a unui nou gazon, care va beneficia și de un sistem de drenaj.

Totodată, în acest an, stadionul Gloria va beneficia și de o tabela nouă de marcaj. Potrivit conducerii Primăriei, va fi adusă una modernă de la București. Potrivit unor surse, este vorba de tabela stadionului de rugby Arcul de Triumf, arenă care va fi demolată și construită de la zero, începând din acest an, cu bani de la Guvern. Din vară, arena din Buzău va fi una la standardele primei ligi, dar va putea organiza și meciuri internaționale ale echipelor naționale, la nivel de juniori și tineret.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>