Menu

Social
VEȘTI BUNE DE LA ELENA

Vești bune de la Elena, polițista din Focșani, diagnosticată recent cu tumoare cerebrală! Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a reușit să strângă, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, aproximativ 50.000 de euro, suma necesară pentru operație. Intervenția chirurgicală va fi realizată de o echipă de medici din Germania, la începutul lunii martie.

Lenuta Cernica, cunoscuta printre apropiati drept Elena, este originara din localitatea buzoiana Ghergheasa, insa este stabilita in Focsani. Tanara in varsta de 30 de ani,  politista la Ordine Publica, a fost diagnosticata recent cu o tumora cerebrala. Ajunsa la Hanovra, în Germania, Elena a aflat ca se poate opera, costurile pentru interventia chirurgicala, ridicandu-se la aproximativ 50.000 de euro. Sensibilizati de drama tinerei, sute de oameni, i-au sarit in ajutor si au donat in contul deschis, pe numele tinerei. Totodata, pe grupul ,,Apel Umanitar! Elena are nevoie de noi!,, deschis pe o retea de socializare, multe persoane au scos la licitatie diverse produse, iar toti banii stransi au ajuns in contul Elenei. Seara trecuta, tanara i-a anuntat pe toti cei care au sprijinit-o ca a reusit sa stranga suma de care are nevoie pentru operatie.

,,(…) Am strâns bănuții pentru intervenția chirurgicală, ce s-a amânat pentru începutul lunii martie, la solicitarea medicului. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru sprijinul acordat. Vă doresc sanatate din belșug și multă liniște în suflet, pentru ca acolo este punctul de plecare pentru majoritatea bolilor. Doamne ajută! (…),, a scris tanara pe grupul ,,Apel Umanitar! Elena are nevoie de noi!,, deschis pe o retea de socializare.

Agent principal Lenuța Cernica, este mama unui baietel de un an si doua luni, iar in ultimii ani s-a remarcat prin premiile pe care le-a castigat la mai multe concursuri sportive. Grupul ,,Apel Umanitar! Elena are nevoie de noi!,, va ramane in continuare deschis, pe o retea de socializare, tanara urmand sa-i tina la curent pe membrii grupului cu starea ei de sanatate, dar si cu rezultatul interventie chirurgicale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>