Menu

Sport
„CÂINII” ÎŞI DORESC VICTORIA

Dinamo - FCSB

Primul Dinamo – FCSB din 2018 va avea loc duminică, de la 20:45.  „Câinii” îşi doresc victoria pentru a mai risipi din emoţiile luptei pentru play-off şi sunt încrezători înaintea partidei de pe Arena Naţională.

Dinamo întâlneşte FCSB duminică, în penultima etapă a sezonului regulat. Înaintea partidei, elevii lui Miriuţă sunt pe ultimul loc care duce în play-off, la egalitate cu Viitorul, şi au cu două puncte mai mult decât CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani. Dinamovistii Constantin Nica şi Giorgios Katsikas  s-au arătat optimişti în privinţa calificării în play-off, dar şi în ceea ce priveşte rezultatul final al derby-ului. Dică va începe probabil cu Tănase, în condiţiile în care Alibec e accidentat. Gnohere îşi ispăşeşte ultima rundă de suspendare, dar Giorgios Katsikas nu îşi doreşte ca adversarii să aibă probleme. Grecul vrea ca Dinamo să învingă cea mai bună variantă a rivalei.

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45. Pentru „câini” urmează apoi o deplasare la contracandidata la play-off, Astra.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>