Menu

Social
ACCIDENT, FĂRĂ PRIORITATE

Trei oameni au fost răniți și 5 mașini avariate, după ce un taximetrist nu a acordat prioriate. Accidentul s-a petrecut într-o zonă circulată din municipiul Brăila, unde se întâmplă frecvent astfel de evenimente rutiere, tocmai din acest motiv. 

Accidentul s-a produs in jurul orei 23.00, pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Vadul Spitalului. Conform cercetarilor de la fata locului, un taxi care ieșea de pe Vadul Spitalului nu a acordat prioritate unui autoturism care se deplasa dinspre Barieră și a intrat într-un alt autoturism care circula dinspre Primărie. În urma impactului au mai fost avariate încă două mașini parcate.

Trei persoane au fost transportate la spital, șoferul vinovat și o pasageră din mașina lui, plus o altă pasageră din celalalt  autoturism. Din fericire, persoanele accidentate sunt in afara oricarui pericol. Polițiștii continuă cercetările,  iar in cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>