Menu

Social
MAȘINI AVARIATE DE UN TERIBILIST

Distracție încheiată prost pentru un tânăr de 24 de ani din Buzău. El a reușit să avarieze cinci mașini după ce s-a urcat băut la volan și a luat la țintă autovehiculele parcate pe un important bulevard din oraș. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul se afla în avansată stare de ebrietate. Atât șoferul cât și pasagerul au scăpat nevătămaţi din evenimentul rutier.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 01.00, pe bulevardul Unirii, aproape de centrul oraşului Buzău. Şoferul, care se afla în maşină împreună cu un amic, n-a mai putut să țină volanul drept, a părăsit banda și a izbit cinci mașini parcate în spic pe partea dreaptă a străzii. Cursa nebună s-a încheiat la câteva zeci de metri distanță de locul impactului, autoturismul tânărului rămânând avariat pe mijlocul drumului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Zgomotul produs i-a trezit pe locatarii blocurilor din zonă, unii dintre ei găsindu-şi maşinile avariate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>