Menu

Social
DISTRACȚIE ȘI ADRENALINĂ

Zeci de pasionați de ATV-uri din țară și-au dat întâlnire în acest weekend la Rm. Sărat! Profesioniști sau semiprofesioniști, pasionații de adrenalină au participat la cea de-a V –a ediție a ieșirilor anuale dedicate lor. Pentru a demonstra cât de buni sunt, dar și pentru a se distra și a face spectacol, aceștia au parcurs cu ”mașinuțele nervoase” un traseu, pe drumuri greu accesibile, din localitatea buzoiană Pleșești.

Peste 60 de atv-isti, din Rm. Sarat, dar si din alte localitati ale tarii au participat in acest weekend la o intalnire  organizata de tinerii pasionati de acest sport. Si cum pentru cei care au in dotare un ATV, distractia si relaxarea inseamna o iesire in natura, organizatorii au ales un traseu, pe drumuri greu accesibile, din localitatea buzoiana Plesesti. Chiar daca in aceste zone este inca multa zapada, inainte de a pleca la drum, atv-istii s-au declarat pregatiti pentru traseul palpitant.

Organizatorii ramniceni spun ca de la un an la altul numarul participantilor la aceasta intalnire este tot mai mare, fenomenul celor pasionati de atv-uri fiind in continua crestere. Dupa ce au pus la punct ultimele detalii cu privire la traseul pe care urmau sa-l parcurga, atv-istii au pornit la drum.

Natura a fost darnica cu pasionatii de atv-uri, traseul fiind unul dificil, cu multa zapada. Zona deluroasă din jurul oraşului a fost un paradis plin de adrenalină pentru atv-isti. O distractie pe patru roti care poate patrunde pe orice drum greu accesibil.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>