Menu

Social
A FĂCUT CIRC CU POLIȚIȘTII

A fost scandal monstru într-o localitate din județul Suceava. Un șofer care a fost oprit de polițiști a făcut un adevărat circ. A refuzat le arate actele și chiar l-a acuzat pe unul dintre agenți este băut. La fața locului a venit chiar și șeful polițistului, care l-a verificat pe agent cu etilotestul.

Imaginile au fost surprinse în localitatea Marginea, din judetul Suceava. Soferul a fost oprit,  iar politistii i-ar fi reprosat ca are folie fumurie pe geamuri si i-au cerut actele. Barbatul s-a enervat la culme si a facut un adevarat circ. Si-a pus chiar iubita sa sune la politie si sa anunte ca agentul care-i cere socoteala este baut. Seful politistului s-a deplasat acolo si l-a pus chiar el pe agent sa sufle în etilotest.

Analiza a aratat ca politistul nu bause. Soferul reclacitrant a primit insa  trei amenzi, in valoare totala de 2 mii de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>