Menu

Social
DIMINUĂRI SERIOASE

Nemulțumiri și printre angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Buzău, după revoluția fiscală a Guvernului. Unele salarii au scăzut, în ianuarie, chiar și cu 2.300 de lei, față de luna decembrie. Este vorba despre unii dintre șefii de servicii și birouri și chiar despre directorul instituției, care au lefuri serios diminuate. Angajații APIA Buzău spun că vor da în judecată Guvernul.

Transferul contribuțiilor de la angajat la angajator le-a adus si angajatilor APIA salarii mai mici. Este vorba despre unii dintre șefii de  servicii și birouri și chiar despre directorul instituției care au lefuri serios reduse fata de luna decembrie a anului trecut. În cazul consilierilor superiori, salariile au scăzut cu 300 de lei față de anul trecut.

O altă nemulțumire este legată de legea salarizarii. Salariații din teritoriu sunt dezamagiti ca sunt plătiți după o altă grilă față de cei din aparatul central, ceea ce, în opinia sindicaliștilor, este o discriminare. Angajații APIA nemultumiti spun că vor da în judecată Guvernul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>