Menu

Sport
VICTORIE ÎN EXTREMIS

FC-Viitorul

Viitorul a câștigat ultimul meci al etapei a 25-a din Liga 1 cu 2-1 în fața lui FC Botoșani, după un final de foc. Campionii au dat lovitura decisivă în al patrulea minut de prelungiri, cu un gol direct la vinclu, la numai câteva secunde după o ratare mare a moldovenilor, care nu au putut profita de o greșeală a portarului Cojocaru.

Jucătorii lui Costel Enache au început tare şi Mihai Roman a scos penalty în minutul 9. Tot el l-a transformat şi a deschis scorul la Ovidiu. Replica Viitorului a venit prin Ianis Hagi, dar Cobrea a fost la post. O intervenţie providenţială a avut şi omologul său de campioana en-titre, Cojocaru. Portarul constănţenilor a scos şutului jucătorului cu care a fost coechipier la FCSB, Vlad Achim. Viitorul a reuşit să restabilească egalitatea prin Ianis Hagi, în minutul 34. Fiul „Regelui” a marcat pentru a doua etapă la rând. Gazdele puteau intra în avantaj la pauză, însă Chiţu nu a reuşit să înscrie din poziţie ideală. Şi Ianis a fost aproape să o ducă pe Viitorul la conducere, insa bara i-a salvat pe moldoveni.

Defensiva Botoşaniului a cedat în prelungiri. La câteva secunde dupa marea ocazie a lui Axinte, la poarta cealaltă Andrei Ciobanu a reuşit golul etapei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>