Menu

Cultural
INVITAȚIE LA SPECTACOL

Spiritul și cultura ucraineană vor ajunge în luna martie, la Buzău și Focșani, în cadrul unui turneu internațional! Toți cei care vor să aibă parte de un moment de neuitat sunt invitați la spectacolul ,,Cazacii zburători,, în cadrul căruia vor evolua 6 solişti vocali, 9 instrumentişti și 12 perechi de dansatori. Momentele artistice, cu dansuri, cântece, precum și sketch-uri umoristice vor fi de neuitat.

In cadrul turneului international ” Prieteni la hotare ” ansamblul de dans academic „SLAVUTYCH” din Ukraina vine sa insufleteasca publicul de toate varstele. Dansurile Cazacesti insufletite de scuturi, sabii si scantei prin maiestria artistilor ansamblului de dans, vor fi precedate cu paine si sare in ritmul muzicii populare ucrainiene de reprezentantele folclorului ucrainean.

Publicul va audia si viziona melodii si dansuri din arealul ucrainean si rusesc al bazinului raului Nipru, zona de leagan si obarsie a cazacilor. Intr-un program de aproape doua ore, spectatorii se vor bucura de originalitatea portului ucrainean si rusesc, interpretii ansamblului schimband nu mai putin de 8 costume. Cei 24 de dansatori acompaniati de ritmurile orchestrei traditionale cazacesti vor dansa si canta in cor alaturi de cei 6 interpreti vocal.

,,Cazacii zburatori,, vor ajunge la Buzau, pe 5 martie, spectacolul fiind programat de la ora 19,30, in Sala Consiliului Judetean. Artistii ucraineni vor urca si pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Focsani, pe 6 martie, de la ora 19.00. Pretul unui bilet la acest spectacol al culorii, muzicii si sufletului omenesc de pretutindeni este de 80 lei, 60 lei si 40 lei. Pentru grupurile organizate de minim 20 de persoane se acorda reduceri. Informatii se pot obtine la numarul de telefon: 0748 301 685.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>