Menu

Social
INCENDIU LA SULINA

Un incendiu izbucnit în gospodăria unui localnic din Sulina au alertat autoritățile, dar și pe cetățenii din localitate. Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu localnicii și cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Primăriei, au reușit stingerea rapidă a focului, astfel încât activitatea s-a încheiat fără victime omenești sau pagube materiale majore.

În aceasta dimineața, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, județul Tulcea, au fost solicitați sa intervina  pentru stingerea unui incendiu într-o anexă gospodărească a unui localnic din localitatea Sulina, în care se aflau depozitate motoare pentru ambarcațiuni, dar  și mai multe butelii. Politistilor li s-au alaturat  cetățeni din localitate, dar si lucrători din cadrul Primăriei Sulina.

În urma incendiului au ars mai multe dependințe, fără să fie afectată locuința sau alte anexe gospodărești, iar activitatea de stingere a incendiului s-a încheiat cu succes, neînregistrându-se victime omenești sau pagube materiale majore.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>