Menu

Social
ÎN COMĂ DUPĂ O INJECȚIE

Caz dramatic la Buzău care s-ar putea încheia cu o tragedie. O femeie de 42 de ani, se află în comă de 5 zile, la Spitalul Județean, după o injecție cu antibiotic care i s-a administrat la domiciliu de către o asistentă medicală. Medicii spun că femeia are șanse mici de supraviețuire.

O injecție primită la domiciliu i-a fost aproape fatală unei femei de 42 de ani, din Buzău. Incidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile, într-o locuință din cartierul Simileasca. Femeii i s-a făcut rău și a leșinat în timp ce o asistenta medicala îi administra o injecție cu antibiotic. Asistenta a încercat prin toate mijloacele să o resusciteze pe femeie, însă fără succes. Pentru că nu au mai avut răbdare să aștepte ambulanța, rudele au adus-o la spital cu un autovehicul.

Când a fost adusă la spital, femeia se afla deja în stare foarte gravă. Medicii de la UPU au fost cei care i-au acordat primul ajutor femeii. Deși rudele femeii, în încercarea de a-i da o nouă șansă, vor să o transporte la Spitalul Floreasca din Capitală, transferul pacientei este imposibil de realizat. Asistenta implicată în acest incident lucrează ca asistent medical la o instituție de învățământ din municipiul Buzau, iar în timpul liber obișnuia să efectueze, după orele de program, injecții la domiciliu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>