Menu

Administrativ
VESTE BUNĂ

Veste bună pentru locuitorii comunei buzoiene Valea Râmnicului! După mai bine de un an, mijloacele de transport al societății de Transport Urban Călători, din Rm. Sărat, vor circula din nou pe traseul Valea Râmnicului- Rubla. Asta după ce firma râmniceană a primit un aviz pozitiv, de la Consiliul JudețeanBuzău, pentru eliberearea licenței de transport pe acest traseu. Pe ruta Valea Râmnicului- Rubla va circula unul din cele două minibuze noi, care vor ajunge chiar mâine în dotarea societății râmnicene.

De mai bine de trei ani, societatea de Transport Urban Calatori din Rm. Sarat s-a aflat intr-un conflict comercial-juridic cu un transportator privat privind traseul Rm.Sarat-Valea Ramnicului-Rubla. In decembrie 2016, in urma unui proces, firma a pierdut licenta de pe aceasta ruta, care era una dintre cele mai profitabile. Conducerea societatii TUC Rm. Sarat nu a renuntat insa definitiv la traseu, iar demersurile realizate pentru a obtine din nou licenta de transport si-au atins scopul. In doar cateva zile, mijloacele de transport ale firmei de Transport Urban Calatori vor circula din nou in localitatile buzoiene Valea Ramnicului si Rubla.

Aceasta nu este singura veste buna pentru cetatenii din Valea Ramnicului. Conducerea societatii de Transport Urban Calatori da asigurari ca pe acest traseu va circula unul din cele doua minibuze noi, care vor ajunge chiar maine in dotarea institutiei. Conducerea societatii sustine ca pana in 2019 nu exista riscul sa mai piarda nicio  licenta de pe niciun traseu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>