Menu

Administrativ
ÎNCĂ UN SCANDAL

O nouă ședință a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, un nou scandal iscat de primarul municipiului Buzau, Constantin Toma. In contextul unor discutii extrem de aprinse pe tema managementului Companiei de Apa Buzau, edilul municipiului Buzău a fost singurul ales local care a votat împotriva la aproape toate cele 11 proiecte de hotărâre supuse dezbaterii.  

La şedinţa de astazi a Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” au fost supuse dezbaterii mai multe proiecte privind bugetul si indicii de performanta ai operatorului regional de apa si canalizare Compania de Apa Buzau, in anul 2018. Edilul municipiului Buzau a fost singurul primar din cadrul Adunarii care avut obiecții la  proiectele de hotârăre  supuse dezbaterii. Primele critici vehemente au fost facute de catre edil la adresa conducerii Companiei de Apa Buzau in contextul discutiilor privind bugetul de cheltuieli și venituri al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară. Constantin Toma i-a reproșat directorului Companiei de Apă, Ionel Tescaru  că nu înlocuiește cei peste 35 de kilometri de conductă de azbet prin care este livrată apă în oraș. Acuzatiile, mai vechi si fara temei real, i-au iritat pe unii dintre primarii prezenți în sală.

Pentru a tempera spiritele, directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru a solicitat formarea unei comisii pentru inventarierea tuturor conductelor de alimentare cu apa din Buzau. La randul sau, Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzău si totodata președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară a solicitat public ca razboiul declansat de primarul municipiului Buzau impotriva conducerii Companiei de Apa să  înceteze în cadrul ședințelor ADI. Razboiul declansat de Constantin Toma impotriva Companiei de apă Buzău își va consuma un nou episod cel mai probabil peste o luna cand va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor „Companiei de Apă” SA.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>