Menu

Sport
PROBLEME ÎN ATAC

NEMEC

Dinamo îşi joacă accederea în play-off-ul Ligii 1 în meciul cu Astra. „Câinii roşii” se confruntă cu o problemă importantă înaintea duelului de la Giurgiu. Adam Nemec are probleme musculare şi nu se ştie încă dacă va fi pe teren contra giurgiuvenilor. 

Dacă slovacul Adam Nemec va lipsi din echipa de start a lui Vasile Miriuţă, atunci Daniel Popa este cel care ar urma să îi ia locul. Nemec a marcat 6 goluri şi a oferit 4 assist-uri în cele 27 de partide adunate în acest sezon. De partea cealaltă, Popa a înscris şi el trei goluri şi a dat şi 3 pase decisive, în 25 de meciuri. Daniel a fost însă protagonistul unui moment greu al lui Dinamo, petrecut în derby-ul cu FCSB. Popa a intrat în locul lui Dan Nistor în minutul 82 al duelului de pe Arena Naţională, iar schimbarea făcută de Miriuţă a fost criticată de oamenii de fotbal. Atacantul nu a intrat deloc în meci şi, mai mult, fără mijlocaşul defensiv, Dinamo a primit două goluri în ultimele 10 minute.

Dinamo are nevoie de victorie la Giurgiu, în ultima etapă, pentru a fi matematic în play-off. O misiune mai uşoară, în condiţiile în care adversara nu depinde de rezultatul acesta. Însă „câinii” au şi alte opţiuni la îndemână. Punctul obţinut cu FCSB îi permite echipei lui Miriuţă să facă acelaşi rezultat cu Iaşiul în ultima etapă şi să termine în play-off.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>