Menu

Sport
ÎN AFARA LOTULUI

GABRIEL ENACHE

Nicolae Dică a pus în practică dorinţa lui Becali. Gabriel Enache nu va fi în lot pentru confruntarea cu Lazio şi doar în cazuri excepţionale va mai prinde foaia de joc la meciurile FCSB.

După derby-ul cu Dinamo, în care roş-albaştrii au egalat in-extremis, după ce în minutul 84 erau conduşi cu 2-0, Becali a făcut două „victime”: Gabi Enache si portarul Andrei Vlad. Dacă tânărul goalkeeper va continua să apere în Europa League, vicecampioana urmând să îi mai dea şanse în viitor, nu acelaşi lucru se poate spune despre Enache. Deşi fundasul s-a antrenat normal alături de coechipierii săi, el nu va prinde meciul cu Lazio. Nici în partidele următoare staff-ul tehnic nu se va baza pe el, urmând a rămâne în afara lotului. Singura cale ca jucătorul venit de la Astra să mai prindă foaia de joc e reprezentată de o situaţie nedorită de vicecampioană: accidentarea sau suspendarea lui Benzar, titularul indiscutabil al postului de fundaş dreapta.

Enache a ratat în debutul meciului cu Dinamo singur cu poarta goală, această gafă fiind doar vârful aisbergului. În ultimul an, jucătorul a avut în general prestaţii slabe, mulţi specialişti explicând faptul că el nu are ce căuta în primul „11”, cel puţin pe postul de apărător de bandă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>