Menu

Concurs
“DANSEAZĂ DE DRAGOBETE!”

DRAGOBETE

Pentru a marca Ziua de Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii, dj-ii și realizatorii de la Radio BOOM au lansat campania: “Dansează de Dragobete!”

Astfel , până pe 23 februarie, ascultătorii pot câștiga 10 vouchere reprezentând abonament pe o lună la o sală de dansuri, vouchere care sunt , atenție, transmisibile. Practic, câștigători le pot folosi pentru ei sau le pot face cadou unei persoane iubite de Dragobete. Voucherele constă în cursuri gratuite de dans timp de o lună la Școala de Dans Imperial din Buzău (partenerul campaniei), la alegere pentru dansuri clasice, de societate sau latino.

Premiile pot fi câștigate ascultându-i pe Florin Dîrdiac la “Matineața”, de la 7 la 10,00 de luni până vineri și pe Florin Dumitru la “Fabrica de Hituri”. Urmărindu-le indiciile în fiecare zi, puteți obține premiile dorite. “În fiecare dimineață anuntăm concursul și îi așteptăm pe cei interesați să intre în contact cu noi pe frecvența Radio Boom. Încercăm să răsplătim fidelitatea ascultătorilor noștri cu orice ocazie”, ne-a declarat  Florin Dîrdiac, realizatorul emisiunii “Matineața”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>