Menu

Social
PASARELĂ CĂZUTĂ PE CALEA FERATĂ

O pasarelă a căzut în această dimineață peste liniile de cale ferată, în Gara de Vest din Ploiești. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă traficul feroviar rămâne blocat până la ridicarea bucăților metalice din zonă.

Pasarela metalica are 4 tone, o lungime de 15 metri si o inaltime de 3 metri. Aceasta sustinea  mai multe conducte care fac parte din reteaua de termoficare a orasului Ploiesti.  Odata cu prabusirea pasarelei pe liniile de cale ferata au fost rupte si firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrică a locomotivelor. Potrivit celor de la ISU Prahova, nimeni nu a fost ranit. Insa trenurile nu au mai putut circula in zona.

Circulatia a sase trenuri ce se deplasau  pe rutele Brasov-Bucuresti, Slanic- Ploiesti-  Vest au ramas stationate in haltele  din apropierea Garii de Vest Ploiesti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>