Menu

Sport
SUCCES ÎN ULTIMUL AMICAL AL IERNII

fotbal-1441398367

Echipa de fotbal SCM „Gloria” Buzău a terminat seria de meciuri amicale cu o victorie. Echipa pregătită de Vasile Tudose și George Timiș a învins-o cu 3-1, într-un meci amical, pe CSM Rm. Sărat, formație care activează în Liga a III-a. Campionatul județean de fotbal se va relua pe 3 martie.

Echipa de fotbal a SCM Gloria Buzău a încheiat seria meciurilor de verificare programate pentru această pauză competiţională cu o victorie. Duminică, pe terenul sintetic din Parcul Crâng, fotbaliştii pregătiţi de George Timiş şi Vasile Tudose au învins cu scorul de 3-1 pe CSM Rm. Sărat, echipă de liga a treia. În această iarnă, echipa clubului Primăriei, care conduce autoritar liga a patra, a reușit câteva achiziții în vederea pregătirii barajului de promovare în Liga a treia. Astfel, au fost aduși la echipă mai mulți jucători valoroși, cele mai importante nume fiind Costin Pușcă și Claudiu Pâslaru, de la Metalul Buzău, și Dragoș Ceaușel, de la CSM Rm. Sărat.

Gruparea din Crâng va disputa prima partidă oficială din acest an duminică, de la ora 12.00. SCM Gloria Buzău va da piept cu Victoria Padina, într-un meci care contează pentru şaisprezecimile Cupei României, etapa judeţeană. O săptămână mai târziu, pe 3 martie, se va relua și Liga a patra, primul adversar fiind Avântul Zărnești.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>