Menu

Administrativ
FACILITAȚI LA ABONAMENTE

Aceleași tarife pentru bilete și abonamente ca în 2016, dar și noi facilități care vor atrage călătorii! Este oferta societății de Transport Urban Călători, din Rm. Sărat, pentru locuitorii din comuna buzoiană Valea Râmnicului, unde mijloacele de transport ale firmei vor circula din nou. Mai mult, conducerea societății are în plan acordarea de gratuitate pentru transportul în Rm.Sărat, călătorilor din zonele limitrofe, care au abonamente.

Societatea de Transport Urban Calatori, din Rm. Sarat, a reprimit licenta de transport pe traseul Rm. Sarat-Valea Ramnicului-Rubla, din partea Consiliului Judetea Buzau, la sfarsitul saptamanii trecute. Astfel, dupa mai bine de un an, mijloacele de transport ale firmei ramnicene vor circula din nou pe aceasta ruta. Conducerea societatii ii asigura pe calatori ca tarifele pentru bilete si abonamente vor fi aceleasi ca in 2016.

Mai mult, conducerea societatii are in plan acordarea de gratuitate pentru transportul in Rm. Sarat, calatorilor din zonele limitrofe, care au abonamente. Astfel, cei care au un abonament pe ruta Valea Ramnicului-Rm. Sarat, vor putea circula gratuit si in interiorul municipiului. Pretul unui bilet de calatorie din Rm. Sarat catre localitatile limitrofe porneste de la 2,5 lei, iar cel al unui abonament de la 75 de lei. Tarifele cresc in functie de distanta, insa deocamdata sunt sub cele practicate de transportatorii privati.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>