Menu

Social
SINGUR ACASĂ

Pompierii constănțeni au fost chemați astăzi dimineață la o misiune mai puțin obișnuită. Au trebuit să calmeze un copil de 5 anișori lăsat singur în casă și încuiat pe dinafară care plângea și a alarmat tot blocul. Vecinii miloși au sunat la 112, iar ambulanța și echipele de intervenție au ajuns imediat. Până la urmă, băiețelul a reușit să deschidă singur încuietorile și totul s-a încheiat cu happy-end.

Pompierii au luat lucrurile in serios si au desfasurat fortele de interventie ca pentru o situatie de pericol. Doua masini, scara de acces la inaltime, oameni costumati pentru interventie – toate cele necesare. In paralel, alta echipa tinea baietelul de vorba la usa, incercand sa-i mentina moralul ridicat. Minute in sir pompierii au vorbit cu micutul care era speriat ca sta singur in casa. Parintii sunt divortati, si mai mult decat atat,  amandoi lucreaza in strainatate.

Si ambulanta si politia au luat legatura cu vecinii si asa au aflat ca baietelul este in grija tatalui, care fiind plecat la munca in strainatate l-a lasat in grija concubinei sale. Dupa jumatate de ora de investigatii s-a aflat numele de telefon al proprietarului locuintei. Omul a venit si-a deschis usa apartamentului,  iar oamenii legii au putut intra.

In cele din urma si concubina tatalui si-a facut aparitia si-a povestit investigatorilor ca a plecat la piata pentru cumparaturi,  iar pe baietelul de 5 ani l-a lasat dormind. Cand s-a trezit singur, micutul s-a speriat si asa  a-nceput toata tevatura. Directia de Protectie a Copilului va decide daca se va impune sau nu vreo masura de protectie pentru copilul de 5 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>